Print

Jagt-naturpleje

Lad os hjælpe med at så insektvenlige og smukke blomster!

Mere vildt og flere naturoplevelser

Bølgende kornmarker og rapsens gule flor er for de fleste indbegrebet af det danske landskab. Det der ser godt ud for det menneskelige øje, er dog ikke nødvendigvis godt for dyrelivet i skov og mark. For en række vildtarter er der derfor behov for en ekstra indsats.

Vildtageren er fødekilden

En vildtager skal tjene som føde, dækning og redeskjuld for vildtet. Det kan bl.a. opnås ved at så blandinger, som giver planteføde i form af frø, kerner og grønt i vinterperioden. Der kan også såes afgrøder, der ved deres blomstring tiltrækker mange insekter, så især de nyudklækkede fugleunger kan få livsvigtige proteiner

Hjælp vildtet til at trives

Slåning af spor er en nem og hurtig måde at hjælpe vildtet på. Hjortevildt og hare nyder godt af de nye spirer og hønsefugle kan komme ud i solen og tørre. Hønsefugle er også meget glade for en barjordstribe, hvor de kan støvbade.  Der er ikke så mange muligheder for rigtig godt redeskjul i det danske landbrug mere. Vi kan hjælpe ved at lave en insektvold. En insektvold danner et fantastisk skjul for masser af insekter.

Plantning af remisser

Plantning af remisser kan vi også hjælpe med. Vi vejleder i hvilke træer og buske som er gode i netop jeres område. Det er vigtig at lave en beplantning som er tæt for vind og samtidig solvenlig.
Med nogle af disse tiltag kan dit område blive til en ren naturperle.

Se PDF her

Slåning med slagleklipper

- Engområder
- Vådområder
- Vildtspor
- Majs
- Brakmark
- Spor i skov og juletræer
- Lysninger i skov
- Træer op til 5 cm

Traktoren er en 50 hk Ferrari
Slagleplipper 170 cm
Tvillingemontering
Vægt lige knapt 2 tons.

Kontakt

Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
Telefon: (+45) 24 45 11 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.