Blog/Nyheder

Print

Træfældning i Roskilde

Lad os fælde dine træer sikkert og forsvarligt

Vi er forsikrede op til kr. 10 mio., men har heldigvis ikke benyttet os af denne fulde forsikring endnu.

Vi kører gerne til Roskilde

Vi er kun et par firmaer, som arbejder med træfældning i Roskilde.
Vores værksted ligger blot 20 minutter fra Roskilde, så der er ikke meget spildt tid på kørslen. Vi har ofte arbejdet i forstaderne Svogerslev, Vindinge og Hedehusene og sætter stor pris på den skønne natur i området.
Læs på vores side om træfældning

Print

Rodfræsning på Sjælland

Rodfræsning/Stubfræsning - hos private, firmaer og institutioner

Vi har god erfaring med rodfræsning, som et af vores hovedserviceområder. Mange steder har i dag stubbe stående efter en træfældning, men det er slet ikke nødvendigt. Vi tager ud til både institutioner, firmaer og private for at fjerne træstubbe. Ofte står vi for den skånsomme træfældning forinden, men vi løser gerne opgaven med stubfræsningen alene.

Her kan vi stubfræse

Vores fræser er en stor og kraftig maskine, men den kan komme ind de fleste steder uden at trække spor efter sig. Derfor kan vi sagtens fræse en stub væk fra f.eks. en flot græsplæne o.lign. Efter endt arbejde vil der blot være et hul med savsmuld, som man kan lade være som det er - ellers kan man fylde med jord og plante græs. På den måde er sporene efter træstubben lynhurtigt borte.
Vi kører ud til stubfræsning på hele Sjælland - vi hører til i Borup og kører gerne til f.eks. Nordsjælland, Køge, København osv.

Rodfræsning er billigere end du tror

Mange tror at rodfræsning er en bekostelig afære, men vi kan faktisk gøre det til ganske fornuftige priser, da det ikke tager lang tid at fræse med vores effektive maskine.

Kontakt

Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
Telefon: (+45) 24 45 11 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.